lauantai 26. maaliskuuta 2016

Hyvää ja herkullista pääsiäistä



Minttusuklaamussekakku






Pääsiäinen on taas yksi hyvä syy herkutella. Pääsiäisen vietän kokonaan töissä, niin päätin edeltävillä vapailla hieman valmistella ruokaa sitä varten. Innostuin sitten oikein kunnolla. Paitoin jouluknkun joka odotteli pakkasessa. No sitä varten piti tietenkin tehdä karjalanpiirakoita. Sitten puhuin, että haluisin kokeilla mämmin tekoa. Isäni sitä joskus lapsuudessani teki. Niinpä tuumasta toimeen ja mämmin tekoon. Menihän siinä lähes koko päivä, mutta hyvää tuli. Sitten halusin tehdä vielä jonkun kakun. Kun en osannut päättää minkä niin tein kaksi ihanaa pientä kakkua.



Päärynäkinuskirahkakakku




Oikein odotan synttäreitäni, jolloin aion leipoa paljon erilaisia kakkuja tarjolle. Miten toi leipominen voikin olla niin kivaa.




Karjalanpiirakat





Minulla oli alkuviikosta siis kolme erittäin rentouttavaa vapaapäivää. Sain tehdä kaikenlaista haluamaani juttua ja kotikin siistiytyi. Niinpä kun neljäntenä vapaapäivänä tuli kutsu töihin, niin suostuin. Nyt mulla onkn sitten täysi viikko putkeen töitä. Jääkaappi on ruokaa täynnä, joten sen puolesta voi rentoutua. Lampaanpaistin muistin ottaa vasta tänään sulamaan, joten sen paistaminen jää sitten huomiselle. Saimme kyllä niin hyvää ja tuoretta kuhafilettä, että eipä kerenny paistia kaivata.





Mämmiä






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti