tiistai 29. joulukuuta 2015

Ruoka ja sen merkitys







Olen hiljattain miettinyt, mitä sitä oikein kannattaisi syödä jotta voisi hyvin. Pidän todella paljon makeasta. Kun sitä syö, haluaa sitä lisää ja sitten onkin huono olo. Nyt kun olen syönyt enemmän kasviksia ja vähemmän puoli valmisteita, on oloni ollut virkeämpi ja kevyempi. Syön lihaa, kanaa ja kalaa, mutta valmistan ne itse. Puoli valmisteet ovat lähes kokonaan jääneet pois. Toki niillekin on päivänsä, mutta vähenevissä määrin.


Katsoin Alzheimeria koskevan dokumentin. Siinä oli tehty havainto, että Alzheimeria sairastavien määrä on lisääntynyt samaan tahtiin kun ruokiin lisättävän lisäaineen. Voisiko joku lisäaine aiheuttaa tuhoa aivoissa ja aiheuttaa muistisairautta. Tai aiheuttaisi verenkierron estymisen aivoissa, joka taas surkastuttaisi aivoja. Kuulostaa ihan järkeen käyvältä. Uskon asiaan liittyvän myös muut asiat, mutta yksi hyvin merkittävä syy voisi olla.

Toisen oman havainnon tein, kun minulle alkoi ilmetä kuumia aaltoja. Hormonihoitoon en haluaisi. Oireet ei vielä pahoja olleetkaan, mutta mietin kuinka niitä voisi välttää. Netistä löysin ohjeen kokeilla Femisoijaa. Sille oli myös halvempi versio Soijajauho ja pellavansemenrouhe. Kumpaakin olen nyt vuorotellen syönyt, eikö  lämpöaaltoja ole ollut . Olisihan se kiva jos asia ratkeaisi noin helposti.




Joulun aikaan olen syönyt mitä sattuu ja enimmäkseen kaikkea hyvää. Olo on aika turvonnut ja painoakin kertynyt muutamia kiloja. Mahaakin kivistää ruokailun jälkeen. Soijaa en ole kohta viikkoon syöny. Kuumia aaltoja ei ole ollut, mutta tänään jotain sen suuntaista. Taidan alkaa taas sitä syömään. Muutenkin tarkoitus alkaa syödä paremmin taas kun juhlat juhlittu.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti